2) Patient"s serum, influenza virus, and also red blood cells are blended in a tube. What happens if the patient has actually antibodies against influenza virus?

A) agglutination

B) hemagglutination

C) complement fixation

D) hemolysis

E) hemagglutination-inhibition


3) A patient reflects the visibility of antibodies versus diphtheria toxin. I beg your pardon of the adhering to statements is FALSE?

A) The patience may have the disease.

You are watching: Haemophilus capsule polysaccharide plus diphtheria toxoid is a(n)

B) The patient might have had the an illness and has actually recovered.

C) The patience may have been vaccinated.

D) A recent transfusion may have passively introduced the antibodies.

E) The patience was close to someone who had actually the disease.


4) In one agglutination test, eight serial dilutions to determine antibody titer were set up. Pipe #1 included a 1:2 dilution; pipe #2, a 1:4, etc. If tube #6 is the last tube reflecting agglutination, what is the antibody titer?

A) 6

B) 1:6

C) 64

D) 1:32

E) 32


5) an ELISA because that Hepatitis C has actually 95 percent sensitivity and 90 percent specificity. This way that the test

A) detects 95 percent of the true optimistic samples and has 10 percent false hopeful results.

B) detects 5 percent of the true positive samples and has 90 percent false optimistic results.

C) detects 90 percent that the true optimistic samples and has 5 percent false optimistic results.

D) detects 95 percent that the true optimistic samples and has 90 percent false optimistic results.

E) detects 5 percent the the true confident samples and also has 10 percent false confident results.


Answer: A


6

6) i beg your pardon of the following are sources of antibodies because that serological testing?

A) vaccinated animals

B) cells creating monoclonal antibodies

C) famous cultures

D) vaccinated animals and cells developing monoclonal antibodies

E) vaccinated animals, cells creating monoclonal antibodies, and also viral cultures


Answer: D


7

7) A reaction in between an antibody and also soluble antigen-forming lattices is dubbed a(n)

A) agglutination reaction.

B) match fixation.

C) immunofluorescence.

D) neutralization reaction.

E) precipitation reaction.


Answer: E


8

8) A reaction between antibody and particulate antigen is referred to as a(n)

A) agglutination reaction.

B) match fixation.

C) immunofluorescence.

D) neutralization reaction.

E) precipitation reaction.


Answer: A


9

9) A reaction that provides the absence of hemolysis of red blood cell to show an antigen—antibody reaction is called a(n)

A) agglutination reaction.

B) complement fixation.

C) immunofluorescence.

D) neutralization reaction.

E) precipitation reaction.


Answer: B


10

10) A DNA plasmid encoding a protein antigen indigenous West Nile virus is injected right into muscle cell of a horse. This is an example of a(n)

A) subunit vaccine.

B) conjugated vaccine.

C) nucleic acid vaccine.

D) attenuated whole-agent vaccine.

E) live whole-agent vaccine.


Answer: C


11

11) Toxoid vaccines, such together the vaccines versus diphtheria and also tetanus, elicit a(n)

A) TCcell response.

B) immune complex.

C) dendritic cell proliferation.

D) antibody response versus these bacterial toxins.

E) antibody response versus gram-positive bacteria.


Answer: D


12

12) The clumping of test red blood cells indicates a negative test an outcome (no antibodies versus the virus in the patient"s serum) in the

A) direct agglutination test.

B) indirect agglutination test.

C) complement-fixation test.

D) precipitation test.

E) famous hemagglutination inhibition test.


Answer: E


13

13) What kind of vaccine entails host synthetic of famous antigens?

A) conjugated vaccine

B) subunit vaccine

C) nucleic mountain vaccine

D) attenuated whole-agent vaccine

E) toxoid vaccine


Answer: C


14

14) Purified protein from Bordetella pertussis is provided in a(n)

A) conjugated vaccine.

B) subunit vaccine.

C) nucleic acid vaccine.

D) attenuated whole-agent vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: B


15

15) What type of vaccine is the live, dilute measles virus?

A) conjugated vaccine

B) subunit vaccine

C) nucleic mountain vaccine

D) attenuated whole-agent vaccine

E) toxoid vaccine


Answer: D


16

16) A test supplied to identify antibodies against Treponema pallidum in a patient"s serum is the

A) straight fluorescent-antibody test.

B) indirect fluorescent-antibody test.

C) direct agglutination test.

D) straight ELISA test.

E) hemagglutination-inhibition test.


Answer: B


17

17) A test offered to recognize Streptococcus pyogenes in a patient"s throat swab is the

A) straight fluorescent-antibody test.

B) indirect fluorescent-antibody test.

C) hemagglutination test.

D) hemagglutination-inhibition test.

E) indirect ELISA test.


Answer: A


18

18) A test supplied to recognize anti-Rickettsia antitoxin in a patient"s serum is the

A) direct fluorescent-antibody test.

B) indirect fluorescent-antibody test.


Answer: B


19

19) i beg your pardon of the following is a pregnancy test offered to discover the fetal hormone HCG in a woman"s urine making use of anti-HCG and latex spheres?

A) direct agglutination reaction

B) indirect agglutination reaction

C) immunofluorescence

D) neutralization reaction

E) precipitation reaction


Answer: B


20

20) i m sorry of the complying with is a test to identify a patient"s blood type by mixing the patient"s red blood cells with antisera?

A) straight agglutination reaction

B) passive agglutination reaction

C) immunofluorescence

D) neutralization reaction

E) precipitation reaction


Answer: A


21

21) which of the complying with is a check to determine the visibility of dissolve antigens in a patient"s saliva?

A) straight agglutination reaction

B) passive agglutination reaction

C) immunofluorescence

D) neutralization reaction

E) precipitation reaction


Answer: E


22

22) A patient"s serum, Mycobacterium, guinea pig complement, lamb red blood cells, and also anti-sheep red blood cabinet antibodies are blended in a test tube. What wake up if the patient has actually antibodies to Mycobacterium?

A) Bacteria fluoresce.

B) Hemagglutination occurs.

C) Hemagglutination-inhibition occurs.

D) Hemolysis occurs.

E) No hemolysis occurs.


Answer: E


23

23) A vaccine versus HIV proteins made through a genetically-engineered vaccinia virus that has infected a eukaryotic bio cell line is a(n)

A) conjugated vaccine.

B) subunit vaccine.

C) nucleic acid vaccine.

D) inactivated whole-agent vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: B


24

24) Inactivated tetanus toxin is a(n)

A) conjugated vaccine.

B) subunit vaccine.

C) nucleic mountain vaccine.

D) inactivated whole-agent vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: E


25

25) A hybridoma results from the fusion of a(an)

A) B cell through a T cell.

B) B cell with a myeloma cell.

C) antigen through an antibody.

D) antigen through a B cell.

E) myeloma cell with a virus.


Answer: B


26
*

26) In Table 18.1, that probably has the disease?

A) patients A and B

B) patients B and C

C) patients A and also C

D) patients C and also D

E) patients A and D


Answer: A


27

27) In Table 18.1, that is most likely defended from the disease, as observed by the test results over time?

A) patient A

B) patience B

C) patient C

D) patient D


Answer: D


28

28) In Table 18.1, who verified seroconversion throughout these observations?

A) patient A

B) patient B

C) patience C

D) patience D


Answer: A


29
*

29) Which ingredient in number 18.1 come from the patience in this indirect ELISA test?

A) a

B) b

C) c

D) d

E) e


Answer: B


30

30) figure 18.1 is one illustration the a(an)

A) negative indirect ELISA test.

B) confident indirect ELISA test.

C) match fixation test.

D) hemagglutination test.

E) precipitation test.


Answer: B


31

31) Monoclonal antibodies are used in diagnostic test and condition treatments since they

A) are very specific.

B) deserve to be produced in huge quantities.

C) save on computer a mixture that antibodies.

D) room highly specific and they deserve to be produced in huge quantities.

E) are highly specific, they can be developed in huge quantities, and also they save on computer a mixture of antibodies.


Answer: D


32

32) The following steps are supplied to create monoclonal antibodies. What is the fourth step?

A) A B cabinet is set off to produce antibodies.

B) culture the hybridoma in a selective medium.

C) Fuse a B cabinet to a myeloma cell.

D) isolate antibody-producing B cells.

E) Vaccinate a mouse.


Answer: C


33

33) Palivizumab is offered to treat respiratory tract syncytial virus disease. This antiviral drug is a(n)

A) toxoid.

B) monoclonal antibody.

C) vaccine.

D) immunosuppressive.

E) nucleoside analog.


Answer: B


34

34) Live dilute polio virus deserve to be used directly in a(n)

A) inactivated whole-agent vaccine.

B) attenuated whole-agent vaccine.

C) conjugated vaccine.

D) subunit vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: B


35

35) Haemophilus capsule polysaccharide to add diphtheria toxoid is a(n)

A) inactivated whole-agent vaccine.

B) attenuated whole-agent vaccine.

C) conjugated vaccine.

D) subunit vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: C


36

36) Dead Bordetella pertussis have the right to be offered in a(n)

A) inactivated whole-agent vaccine.

B) attenuated whole-agent vaccine.

C) conjugated vaccine.

D) subunit vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: A


37

37) Isolated and purified hepatitis B virus surface antigen can be used in a(n)

A) inactivated whole-agent vaccine.

B) attenuated whole-agent vaccine.

C) conjugated vaccine.

D) subunit vaccine.

E) toxoid vaccine.


Answer: D


38

38) In a direct ELISA test to display for drugs in a patient"s urine, what is the third step in the test process?

A) substrate for the enzyme is added

B) enzyme-labeled antibodies against the drug being tested is added

C) the patient"s to pee sample is diluted

D) antibody versus the medicine being tested is added


Answer: B


39

39) Which items is native the patient in a direct ELISA test?

A) substrate for the enzyme

B) antigen

C) antihuman immune serum

D) antibodies versus the antigen


Answer: B


40

40) which of the adhering to tests is MOST valuable in determining the presence of AIDS antibodies?

A) agglutination

B) match fixation

C) neutralization

D) indirect ELISA

E) direct fluorescent-antibody


Answer: D


41

41) i m sorry of the complying with uses fluorescent-labeled antibodies?

A) agglutination

B) complement fixation

C) precipitation

D) flow cytometry

E) neutralization


Answer: D


42

42) which of the following is not an benefit of live attenuated vaccine agents?

A) they elicit lifelong immunity.

B) They wake up by cell-mediated and humoral immune responses.

C) They periodically revert come virulent forms.

D) castle require few or no booster immunizations.

E) The immune an answer generated by the vaccine very closely mimics a real infection.


Answer: C


43

43) In an immunodiffusion test to diagnose the fungal disease histoplasmosis, a patient"s serum is inserted in a well in an agar plate. In a optimistic test, a precipitate develops as the serum diffuses indigenous the well and meets material diffusing indigenous a 2nd well. In this check process, what is the most likely identification of the material in the 2nd well?

A) antibodies

B) a purified fungal antigen

C) whole fungal cells

D) a purified protozoan antigen

E) red blood cells


Answer: B


44

44) In one immunodiffusion test to diagnose histoplasmosis, a patient"s serum is placed in a well in one agar plate. In a optimistic test, a line develops as the serum diffuses indigenous the well and meets material diffusing native a second well. What form of test is this?

A) an agglutination reaction

B) a precipitation reaction

C) a complement-fixation test

D) an indirect ELISA test

E) a straight ELISA test


Answer: B


45

45) i beg your pardon of the adhering to statements around measles is FALSE?

A) it is a major disease.

B) that is preventable by vaccination.

C) Annually, it kills thousands of youngsters worldwide.

D) The disease has been eradicated in the united States.

E) Complications include pneumonia, encephalitis, and also death.


Answer: D


46

1) Vaccines are preparations of organisms or fractions of organisms that are provided to induce protective immune responses.


Answer: TRUE


47

2) In a vaccine preparation, the ax "attenuated" means that the agent does no replicate.


Answer: FALSE


48

3) one injection the "naked" DNA right into muscle cell to induce one immune response against the protein encoded through the DNA is an example of a subunit vaccine.


Answer: FALSE


49

4) Adjuvants such as aluminum salts are offered as additive in vaccines to boost immune responses.


Answer: TRUE


50

5) Blood keying tests are examples of hemagglutination reactions.


Answer: TRUE


51

6) A optimistic complement-fixation check is suggested by the lysis that the lamb red blood cells added in the indicator step of the test.


Answer: FALSE


52

7) The house pregnancy check kit is an example of a straight ELISA.


Answer: TRUE


53

8) west blotting offers antibodies to detect specific proteins in a mixture that proteins.


Answer: TRUE


54

9) A highly details diagnostic test will certainly be i can not qualify to suggest a positive an outcome if a specimen gift tested is a true negative.

See more: Weird Random Encounters :: Fallout 2 Bad Luck Dog, Best Way To Get Rid Of The Bad Luck Dog


Answer: TRUE


55

10) Agglutination tests use particulate antigens while precipitation tests usage soluble antigens.